catalunya-euskadi

25 de setembre 2006
deixant de banda si trobo o no interressant aquest partit, perferiria un catalunya-escòcia o un catalunya-holanda. posaré el video de la polèmica. en suport a a la selecció catalana.

Més sobre la sociovergència

18 de setembre 2006
Segons apareix a vilaweb article sona possible la sociovergència, i per tant que les coses continuen igual, amb els poder fàctics de la dreta "catalana" i el poder de les espanyes.

Diada Nacional de Catalunya (jo també vull un estat propi)

11 de setembre 2006
Per commemorar la Diada posaré Els Segadors en la seva nova versió, més simfònica.

Jo també vull un estat propi ... un dia per a la diada nacional de catalunya

10 de setembre 2006
faré una prèvia a la diada de demà i penjarem l'himne del país valencià, la muixeranga


Jo també vull un estat propi ... el psc desapareixent

Tal com mostra avui l'humurista gràfic de l'avui, el PSC va desapareixent poc a poc (o no)


Los socialistes també son uns transvasistes (i jo vull un estat propi)

07 de setembre 2006
Segons apareix al diari expansión article el psoe demana o corren veus de retorn de fer un transvasament (li diuen mini) a Castelló, i clar un cop allí és molt fàcil anar enganxant canonades.

Al igual que l'altre gran partit espanyol PP, el PSOE va canviant de jaqueta i d'opinió sobre el transavament de l'ebre, a diferència del partit "català" CiU, que canvia rapidament, el PSOE, s'ha assegurat la mort del PSC i en part dels maragallistes, clarament anti-transvasistes, pel sector espanyol PSOE, que li fot una merda lo delta i el riu. Haurem des tornar a treure el domàs i tornar a mobilitzar-nos. si tinguessem un estat propi, del riu Ebre ni en parlarien.

JO VULL UN ESTAT PROPI, per SALVAR LO DELTA i ATURAR EL TRANSVASAMENT.

Jo també vull un estat propi


Jo roquet, com a indepentista i ebrenc me sumo a la campanya "JO TAMBÉ VULL UN ESTAT PROPI", que va començar el blocaire Xavier Mir

Francesc Macià a La Cava

02 de setembre 2006


Francesc Macià va visitar La Cava (un dels dos pobles, que forma lo municipi de Deltebre). El podem veure arribant a les 4 carreteres (creuament goles de l'ebre/estació/trinquet) a l'altura més o menys de l'actual Caixa Tarragona, una foto històrica que demostra que amb els pocs anys de la presidència de Macià va arribar al nostre poble, a diferència d'un altre president, que no hi va arribar.

La mort del PSC continúa

01 de setembre 2006
Després de l'anunci que DianaGarrigosa, la dona de'n Margall abandona la militància del partit, es domostra que continúa la mort del PSC, per deixar a nèixer el PSOE-Catalunya. Animaria a tots aquells militants del PSC, que els quede una mica de dignitat a seguir l'exemple de la "1a dama", i que obriguen els ulls i veiguen que l'espanya plural, el "talante" de ZP, només han estat les mentides que continuen tenint-mos lligats als catalans a l'estat espanyol, un estat que no ens defensa quan cal i ens utilitza com gallina dels ous d'or.