Fi de la treva?

31 de desembre 2006
Com ja sabreu, ETA ha tornat atemptar contra la T4, a l'areport de Madrid.
deixo l'enllaç a la notícia de vilaweb

i la cançó no hay tregua de barricada


Los deosdadets més independentistes

28 de desembre 2006
Ja que som per festes nadalanques, el passat 26 van passar per casa, els meus cosinets Oriol i Laia, que apart de ser bessons, van nèixer el mateix dia que jo. Aquí poso la seua foto en una estelada, esperem que quan tinguen la meua edat puguen dir que ja vivim en un país lliure i més just socialment. Oriol i Laia Gombau Deosdad, los meus cosinets xocotets i independentistes!


Euskal Herria un altre cop sense veu

20 de desembre 2006
Un altre cop el jutge Garzón, que es dedica a perseguir intepentistes a l'estat espanyol, i feixistes fora (com si no quedessen feixistes i franquistes a l'estat espanyol). Ha prohibit la manifestació convocada pels col·lectius aberzales a manifestar-se avui, sota el lema "Per l'autdeterminació i unes condicions democràtiques a euskal herria). La notícia continúa amb les notícies aparegudes de les reunions del govern espanyol amb E.T.A. i que la treva podria acavar proximanent si l'estat espanyol, no mostra voluntat d'avançar. Aquest atac de Garazón de cara a la PAU, demostra que els espanyols necessiten tenir el conflicte basc viu, ja que és la seva mostra de superioritat de cara als altres pobles oprimits de la península ibèrica, ja que veuen que un cop independitzat euskadi (i en una mica de sort euskal herria) podria donar un impuls a Catalunya (no tant als Països Catalans).
Per tant des d'aquest blog, fet per una persona d'una altra nació, dona suport a la manifestació d'avui a Euskal Herria.


Poso una bonica cançó Ikuzi Mendizaleak

La independència de Flandes

15 de desembre 2006
Notícia a vilaweb.cat
El fals informatiu sobre la independència de Flandes, al YouTube
L'eurodiputat eivissenc, Bernat Joan, hi va participar

Segons els polítics flamencs, el fals reportatge emès per la ràdio televisió pública de Valònia (RTBF) sobre la independència de Flandes permet difondre i potenciar el debat sobre aquesta qüestió, però els polítics valons l'han rebut amb crítiques. En aquest vídeo podeu veure imatges del polèmic informatiu. El programa es va emetre com si fos una notícia d'última hora, segons la qual el Parlament de Flandes havia votat la independència.

Segons el fals informatiu, això havia suposat la paralització de l'anell viari de Brussel·les, trens aturats a la frontera entre Valònia i Flandes i membres del govern de Brussel·les que s'havien tancat a l'Atomium. S'hi podien veure manifestacions d'alegria i també reaccions des del Parlament europeu.

Bernat Joan hi participà

Entre més reaccions, l'informatiu va emetre l'opinió de l'eurodiputat eivissenc, Bernat Joan (ERC), que va dir en català, que la independència de Flandes era un exemple per Catalunya i una esperança per les nacions sense estats, segons que informa el Diariode Ibiza.

Després de llegir aquesta pregunta, i de les reaccions de la caverna mediatica espanyola, sobre els comentaris de Bernat Joan. Este fet me remet a la pel·lícula "el complot dels anells" que parlava sobre la possibilitat que havia l'any 1984, que hagués unc conflicte bèlic entre Catalunya-Espanya. Una pel·lícula que està disponible a l'emule, ja que deu ser impossible trobar-la en VHS.

Tornant al tema del fals reportatge sobre l'independència de Flandes encara que sigue ficció, la societat europea haurà de veure, que els actuals estat-"nació" invent dels segles XVIII i XIX i principis del XX, que a finals dels segle XX van començar a desintegrar-se (Balcans, URSS, ...). Altres pobles d'Europa com Escòcia, Flandes o els Països Catalans, voldrem obtenir el nostre propi estat, en una Europa justa socialment.

Humor

13 de desembre 2006

Extret de la revista "Esquerra Nacional" num. 75

S'ha mort un fill de puta

11 de desembre 2006
S'ha mort un dels grans assessins del segle XX. Pinochet dictador feixista xilè que va venir a l'enterament de Franco. Espero i desitjo que els processos oberts acaben en la comdemna almenys símbolica d'aquest engendre de la humanitat.

Suposo que algun que altre militant del PP plorarà la seua mort, entre altres atrocitats va torturar al cantautor Victor Jara. Els seus soldats, li van trencar els dits un a un per a que no pogués tocar mai més les seves cançons. Per això m'alegro per la mort de pinochet, perquè va torturar i assesinar a molta gent. En record d'aquesta gent posaré un video de víctor jara, en una de les seves cançons més famoses "te recuerdo Amanda".

Seguint recomant música

09 de desembre 2006
Com últimament me sento una mica melancòlic, i no estic inspirat en escriure algun post sobre cultura o política al Delta, més que res perquè estic satisfet com s'estan portant a terme les coses, el delegat serà Lluís Salvadó (podreu trobar referències a altres blogs i diaris).

Després d'aquesta festa forçada de la "constitución", les JERC, han organitzat diversos actes al llarg dels Països Catalans, jo vaig decidir anar al de Tarragona (ho tinc a 20 minuts a peu del pis), un molt bon concert del cantautor valencià Pau Alabajos.

Aquí vos deixo un video que hi ha youtube d'ell.