1 de Desembre-Som una Nació i diem PROU! Tenim el dret de decidir sobre les nostres infraestructures!

10 de novembre 2007
Amb el lema "Som una Nació i diem PROU! Tenim el dret de decidir sobre les nostres infraestructures!" la PDD convoca una manifestació unitària i plural

PDD - Comunicació

La Plataforma pel Dret de Decidir (PDD) ha anunciat avui, en roda de premsa i via el seu portaveu Gerard Fernàndez, la intenció de convocar a Barcelona, el proper 1 de desembre, una gran manifestació nacional contra el desgavell de les infraestructures i xarxes viàries que pateix Catalunya i per exigir, d’un cop, a l’Estat Espanyol, el dret de decidir sobre el model de país que volem.

En aquest sentit, Fernàndez ha apuntat que un ample i transversal ventall d’agents cívics, socials i polítics de Catalunya donaran suport a una mobilització "esperada i que es palpa en les voluntats de moltes ciutadanes i ciutadans que estan farts del menyspreu i el passotisme amb que l’Estat Espanyol tracta el nostre país". La manifestació, que sortirà a les cinc de la tarda de Plaça Catalunya i avançarà fins a l’Estació de França recorrent Via Laietana, té per objectius proritaris plantar cara davant la greu damnificació que està patint la ciutadania catalana amb el caos viari; i exigir el traspàs de la xarxa de transports i d’infraestructures a la Generalitat, la publicació de les balances fiscals, i la recaptació i gestió de tots els impostos des de Catalunya

Per acabar, el portaveu de la PDD ha fet una crida a tota la ciutadania i a la societat civil catalana a sortir al carrer, l’u de desembre, per afirmar "LA NACIÓ CATALANA DIU PROU! TENIM EL DRET DE DECIDIR SOBRE LES NOSTRES INFRAESTRUCTURES!



Decideixo Decidir


En la manifestació, que sortirà a les cinc de la tarda de la plaça Catalunya i arribarà fins a l'estació de França, es reclamarà el traspàs de la xarxa de la rodalia a la Generalitat; la publicació de les balances fiscals i la necessitat que tots els impostos es gestionin des de Catalunya.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola roquet, ja et vaig escriure fa unes setmanes per tal de enllaçar els nostres blocs perquè cerc que són dos blocs bastant semblants i som tot dos del mateix poble.

Jo ja te enllaçat, espero que tu ho facis aviat gràcies.

Salutacions.

http://indepkatala.blogspot.com

Adam ha dit...

no enllaço a blocs de gent que no sé qui són, ho sento.

Anònim ha dit...

Soc, Jeroni