Artur Mas Rectifica No és partidari de l'autodeterminació

22 de novembre 2007
Mas no és partidari de l'autodeterminació si ha de dividir als catalansEl president de CiU i secretari general de CDC, Artur Mas, ha afirmat aquest dimecres en una ràdio que no seria partidari de convocar un referèndum d'autodeterminació a Catalunya mentre això suposi 'fracturar' la societat catalana. Mas ha dit que l'autodeterminació és 'el punt final del dret a decidir', al qual no cal posar 'un límit' concret. 'Tant de bo puguem arribar molt lluny' amb el dret a decidir, ha assegurat.

El líder de la federació nacionalista ha remarcat, en una entrevista a Catalunya Ràdio, que pretén aplicar el concepte del 'dret a decidir' quan 'hi hagi majories àmplies' i en els temes que 'més uneixen els catalans, i no en els que més divideixen', perquè això crearia 'dins de Catalunya problemes importantíssims de cohesió social i de convivència'. A més, ha avançat, que a l'estat espanyol 's'hauran d'acostumar a que Catalunya exercici més sovint el seu dret a decidir'.

Font: www.naciodigital.cat

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola,

Estem repassant blocs ebrencs per anar ampliant el nostre espai de "blocosfera" a la web juvenil ebrenca www.mosentenem.com amb aquells que ens semblin interessants, i hem inclòs el teu (si no et sap greu).
Ens pots enllaçar tu?
Gràcies per l'atenció