ERC-Ebre. amb les plataformes

14 de desembre 2007
L'Executiva Regional d'Esquerra de les Terres de l'Ebre va decidir donar ple suport a la convocatòria de manifestació de les plataformes en la reunió d'ahir la nit

L’Executiva Regional de la Federació de l'Ebre d'Esquerra, ahir a la nit, va considerar que, tal com ha fet sempre, el partit ha de continuar implicat en la defensa del territori i participant en els moviments socials organitzats amb aquesta finalitat. Lleials a les Terres de l'Ebre i als moviments socials, alguns dels quals Esquerra n'ha estat fundadora, com la mateixa Plataforma per la Defensa de l'Ebre, Esquerra va aprovar per unanimitat fer una crida a la militància i els simpatitzants perquè participin en la manifestació de demà dissabte.

Esquerra, que des de totes les institucions on està present treballa en molts d'aquests àmbits, i de manera coordinada amb alguns dels moviments convocants, no portarà pancarta pròpia, ja que el protagonisme correspon a les plataformes. La militància i els simpatitzants del partit es distribuiran entre les diferents plataformes d'acord amb el seu lligam geogràfic o d'afectació dels projectes.

Malgrat els diferents compromisos institucionals que tenen molts càrrecs electes d'Esquerra, es confirma la presència a la manifestació de diferents regidors, del President de la Federació de l'Ebre i alcalde de Deltebre, Gervasi Aspa i de la diputada al Parlament de Catalunya i regidora de l'Ajuntament d'Amposta, Marta Cid.