més de 800 mil euros del FEDER a Deltebre

19 de setembre 2009

Si no vaig errat FEDER són les sigles de Fons Europeu per a la Dinamització Econòmica de les Regions. Uns fons que moltes poblacions catalanes i espanyoles s'han beneficiat durant molts anys, tots? no, la nostra població només ha rebut en 23 anys d'Unió Europea uns 110 mil euros, 20 milions de pessetes per la la plaça de l'antic cinema colisseum.

Pos l'actual govern, en 2 anys i poc de mandat, ha aconseguit més de 800 mil euros, per de dinamitzar econòmicament el centre comercial de La Cava, és a dir per crear una estructura comercial com hi ha per exemple la via T de Tarragona, clar adaptat a l'escalala de Deltebre i per cridar a les poblacions del voltant a ser consumidors dels productes que venem a Deltebre.

Un dels fets curiosos és que cap membre de l'oposició va ser present en esta presentació, no sé si perquè tenien "molta feina", visita al metge o si tenien vergonya de veure com en dos anys s'ha multiplicat per vuit, unes inversions que ells mai van saber treballar per aconseguir-les.

notícia a El Punt

2 comentaris:

Ebrenc ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Òscar Cavero 100% ha dit...

anirà molt bé aquest centre per milllorar l'economia i el turisme