un adéu per a carod?

07 d’octubre 2009
Segons informa l'Avui, Puigcercós hauria demanat que Carod es retirés completament de la política.

Al meu parer, Carod és el millor polític que ha tingut Catalunya des de la suposada democràcia. Carod és una mescla entre Ventura Gasol, i Lluís Companys. Té en ell mateix tot el saber d'un home com ventura gasol, hom del Camp de Tarragona com ell, i l'esperit de lluita i ganes de transformar i millorar la societat com tenia en Companys.


Carod és l'únic polític català, que venir al Delta, ha estat una activitat normal durant el temps de vacances, demostrant als altres polítics que les vacances no estan ni al Maresme o l'Empordà, pels que es queden al país.

Carod és l'artífex de la construcció del pont Deltebre - Sant Jaume, ja que per al conseller Nadal, no era una obra prioritaria, i va se ell qui va quadrar-se fins que el conseller Nadal, va acceptar que es fes l'obra.

Suposo que d'aquí un any, quan ja no estigue en política activa el trobarem a faltar, però mentrestant disposarem d'un polític que sense cap vergonya ha portat el fet independentista a la normalitat política, i ha estat capaç d'internacionalitzar Catalunya amb la xarxa de delegacions de la Generalitat, malgrat als espanyolistes els cogue, Catalunya ja té representació a l'exterior.


carod.cat