convergència contra la vegueria de l'Ebre

09 de gener 2010
Llegint la notícia que Sabanza vol un referèndum per saber si han de ser o no ebrencs (enllaç), demostra clarament que CiU no vol la vegueria de l'Ebre, per divesos motius
  • Significaria una victòria dels contraris políticament, sobretot perquè ells no van ser capaços de dignificar el nostre territori.
  • La caiguda del pes convergent a la diputació de Tarragona, i les seves inversions com la plaça de bous, i l'intent que tenen de recuperar Tarragona o aconseguir Reus.
  • El panflet de CiU-Tarragona, també anomenat Diari de Tarragona, tot i que encara continua sent el Diario Español, sobretot per la llengua empren i ideologia falangista, continua un atac continu en vers les vegueries. Tarragona, ciutat que de no ser per la indústria química de finals dels 60 i 70, continuaria sent la ciutat de Militars, Capellans, Funcionaris i Putes, com bé diuen al Camp.
  • Tant el ninotaria faro, com les plataformes tarragonines, contra qui més han carregat ha estat ERC, partit en una clara vocació de una reconstrucció nacional, i sobretot equelibrar el territori, perquè com diuen els que no menteixen, això de reequilibrar seria si mai hagués estat equilibrat, i mai ho ha estat.

Només un apunt si per territori i població, la diputació hauria d'invertir un 35 %(ebre)-65%(camp), números en ma, no arriba la 30% el que la diputació governada per CiU i el PP, inverteixen al nostre territori. Per tant queda clar qui surt perjudicat.

SI A LA VEGUERIA DE LES TERRES DE L'EBRE. DES DE RIBA-ROJA FINS A ALCANAR. SOM I SEREM TERRES DE L'EBRE.